Марина Вільямс: «Скорочення штату «1+1» поки що не плануються»

5 Березня 2008
11040
5 Березня 2008
15:28

Марина Вільямс: «Скорочення штату «1+1» поки що не плануються»

11040
Марина Вільямс: «Скорочення штату «1+1» поки що не плануються»
В інтерв’ю журналу «Детектор медіа» виконавчий віце-президент компанії Central European Media Enterprises Марина Вільямс повідомила, що скорочення штату каналу «1+1» поки  що не плануються. За її словами, CME буде зосереджуватися на розвитку в Україні власного виробництва на потребу каналу, що має привести не до звільнень, а до найму нових співробітників.
 
«Ми придивляємось до кадрів на ринку, але вибір нелегкий. Існують проблеми з тим, щоби зібрати необхідний ресурс. Скоріш за все, ми будемо тренувати молодий персонал», сказала пані Вільямс.
 
Також Марина Вільямс вважає, що ціни на рекламу на українських телеканалах досі доволі низькі, але підвищити їх у наявній ситуації «1+1» та сейлз-хаус «Пріоритет» не можуть. «Підвищувати ціни в однобічному порядку за наявної конкуренції з «Інтер-рекламою» неможливо. Якщо «Інтер-реклама» буде змінювати свої ціни, тоді й ми це зробимо».
 
Пані Вільямс привітала створення окремого сейлз-хаусу для каналів Віктора Пінчука («Нова комерційна телегрупа»), яке має позитивно відобразитися на демонополізації ринку: «Існування трьох будинків продажів було б дуже позитивним для розвитку рекламного ринку, підвищення цін та залучення більшої кількості клієнтів».
 
Про майбутню стратегію роботи CME в Україні, оцінку стану «1+1», каналів «Сіті» та «Кіно» читайте в інтерв’ю Марини Вільямс у березневому числі журналу «Детектор медіа».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11040
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Моралес
5867 дн. тому
Пиховшека уберут из эфира, али как? Иль поставят вместо новостей?
Меневра
5868 дн. тому
Вот, пока журналисты в поте лица своего выкусывают репортажы в полях и парламентах, телекритика с лондонскими гостями в хайятах клубникой лакомится с гранатовым соком. Я все видела!
Мораль
5868 дн. тому
Эта Маша в порно не снимается?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду