5 березня об 11.00 видавництво «Факт» і «Детектор медіа» представляють українське видання книги «Газпром. Нова зброя Росії»

3 Березня 2008
19916
3 Березня 2008
16:04

5 березня об 11.00 видавництво «Факт» і «Детектор медіа» представляють українське видання книги «Газпром. Нова зброя Росії»

19916
прес-конференція за участю радника Президента України Олега Рибачука, головного редактора видавництва «Факт» Леоніда Фінкельштейна, директора з розвитку проекту «Детектор медіа» Костянтина Дорошенка.
5 березня об 11.00 видавництво «Факт» і «Детектор медіа» представляють українське видання книги «Газпром. Нова зброя Росії»
5 березня об 11.00 видавництво «Факт» репрезентує українське видання книги Валерія Панюшкіна та Михаїла Зигаря «Газпром. Нова зброя Росії», що вперше побачила світ у Німеччині й одразу стала світовим політичним бестселером. Її вже прочитала Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, про що розповіла в інтерв’ю російській газеті «Ведомости». «ТК» вже публікувала уривки з цієї книги.
 
Формат: прес-конференція за участю радника Президента України Олега Рибачука, головного редактора видавництва «Факт» Леоніда Фінкельштейна, директора з розвитку проекту «Детектор медіа» Костянтина Дорошенка
 
Місце: пресс-центр «Главред-Медіа», вул. Стрітенська, 2/8, поруч з Львівською пл., заїзд з вул. Олеся  Гончара. Тел. 569-89-95/ 94 
 
Заявки на акредитацію приймаються за телефоном: (044) 235-22-55, 235-70-91, 8-098-446-61-95, контактна особа – Юлія Магай.
E-mail: magay@detector.media 
 
Валєрій Панюшкін
 Відомий політичний журналіст, у минулому - спеціальний кореспондент видавничого дому «Коммерсантъ». Лауреат журналістської премії «Золоте перо» (2004).  

Автор біографічної книги «Міхаїл Ходорковській» (2006) та прозової збірки 
 «Непомітна річ» (2006). 
 
Міхаїл Зиґарь
Політичний кореспондент газети «Коммерсантъ», а також журналів «Коммерсантъ-Власть» і «Коммерсантъ-Деньги». У 2007 р. опублікував збірку репортажів із гарячих точок «Війна і мир». 
 
Переклав Іван Андрусяк, перекладач книжки Ганни  Політковської «Друга чеченська» 
 
Видавництво «Факт» працює на видавничому ринку України з 1997 року.
За 11 років існування видавництво здобуло заслужену репутацію кращого українського видавництва, що спеціалізується на виданні елітарної української книжки.
 
Серед авторів видавництва такі знакові постаті української культури як Леся Українка та Оксана Забужко, Василь Стус та Василь Герасим’юк, Михайло Коцюбинський та Василь Портяк, а також культури світової - Гаролд Блум, Стенлі Кюніц, Джонатан Сафран Фоер, Поль Констант, сучасні науковці, критики Віра Агєєва, Тамара Гундорова, Володимир Панченко.
 
Книжки видавництва «Факт» представлені в більшості книгарень України, мають велике коло шанувальників та щорічно здобувають значну кількість літературних нагород та відзнак.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19916
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
io
5889 дн. тому
і що це за книга, сміх та й годі
leo
5889 дн. тому
А не платити гроші- нова зброя України
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду