Низка ЗМІ і рекламних агентств заявили про недобросовісні дії PeopleNet як рекламодавця

1 Березня 2008
28582
1 Березня 2008
16:18

Низка ЗМІ і рекламних агентств заявили про недобросовісні дії PeopleNet як рекламодавця

28582
Низка ЗМІ і рекламних агентств заявили про недобросовісні дії PeopleNet як рекламодавця
Ініціативна група, що представляє інтереси понад 40 медіа і рекламних агентств, виступила із заявою про недобросовісність PeopleNet як рекламодавця. Заяву, що надійшла до ТК від ініціативної групи, публікуємо без змін. Наголошуємо, що «Детектор медіа» лише відтворює цю заяву, а не є її автором, і готова надати представникам PeopleNet можливість відповісти.
До уваги усіх рекламних та медійних галузевих організацій, рекламних агентств та ЗМІ 
29 лютого 2008 р. 
Шановні колеги! 
Ми, ініціативна група, яка представляє понад 40 ЗМІ та рекламних агентств, змушені звернутися до вас з приводу ситуації, що склалася через недобросовісні дії рекламодавця, а саме ЗАТ «Телесистеми України» (бренд «PeopleNet»). 
Впродовж 2007 року наші компанії надали ЗАТ «Телесистеми України» послуги зі створення та розміщення реклами бренду «PeopleNet». Послуги були надані якісно та в повному обсязі, про що свідчать підписані акти виконаних робіт. Однак вже понад півроку рекламодавець не оплачує виконану роботу. 
Ми доклали всіх зусиль для вирішення цієї конфліктної ситуації, але керівництво ЗАТ «Телесистеми України» не тільки не погасило значну заборгованість, але й в односторонньому порядку припинило будь-які контакти з нами. 
Більше того, нам стало відомо, що, не зважаючи на наявну заборгованість за минулий рік, вже проводиться тендер на рекламну кампанію бренду «PeopleNet» у 2008 році. Відтак, діючи від імені компаній, бізнесу яких завдано значної шкоди, та в інтересах корпоративної солідарності, ми звертаємось до галузевих рекламних та медійних організацій із закликом: 
Поінформувати усіх своїх членів про наявність непогашеної заборгованості ЗАТ «Телесистеми України» за 2007 р. та відсутність будь-яких натяків з їх боку на готовність виконати свої зобов’язання.
Рекомендувати своїм членам, засобам масової інформації та іншим рекламним агентствам утриматися від співпраці із ЗАТ «Телесистеми України» як недобросовісним рекламодавцем до погашення ними заборгованості.
Ініціювати галузеву дискусію щодо створення механізмів захисту учасників ринку від нецивілізованих шляхів ведення бізнесу, в першу чергу – для запобігання ситуацій із неплатежами, а в разі їх виникнення – для спільної та рішучої протидії недобросовісним компаніям.
Ми докладатимемо всіх зусиль для вирішення цього конфлікту і надалі інформуватимемо Вас про його перебіг. Наголошуємо, що сама поява цього листа зумовлена нашим баченням корпоративної солідарності і намаганням убезпечити колег від пасток нецивілізованого ведення бізнесу. В таких ситуаціях ми перетворюємося з конкурентів на колег, а відтак – на єдиний цех. 
Розраховуємо на Вашу підтримку та чекаємо на відповідь. 
З повагою, 
Біг Медіа, ВД «Галицькі контракти», News Outdoor, Октагон, Мультимедіа Груп, Європлакат-Україна, Баїнгове агентство «Стиль Радіо», GROUPM, Independent Media Sanoma Magazines, Publicis Groupe Ukraine. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28582
Читайте також
06.03.2008 15:30
Мар'яна Закусило
33 979
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
xxx
5896 дн. тому
У Peoplenet'а и до "Привата" была вполне недобросовестная политика ведения бизнеса и отношения с партнерами... Это факт.
отличный урок
5896 дн. тому
интересно, кто с ними в 2008 году рискнет работать..
mocking bird
5898 дн. тому
2 pravda хозяйственно-процессуальный кодекс руки и вперед! претензия, иски в хозсуд ну и т.д.
pravda
5898 дн. тому
Да тут и обливать нечего, поскольку все вышесказанное факт
mocking bird
5898 дн. тому
урааа, новый конфликт! :) МИГ уже надоел, можно теперь обливать PeopleNet
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду