1 березня пройде відбір учасників «молодого Євробачення»

28 Лютого 2008
17904
28 Лютого 2008
12:06

1 березня пройде відбір учасників «молодого Євробачення»

17904
1 березня пройде відбір учасників «молодого Євробачення»

1 березня 2008 року з 11:00 у приміщенні Великої концертної студії Національної радіокомпанії України (Будинок Звукозапису), за адресою: пров. Л. Первомайського, 5 а, відбудеться національний відбір Конкурсу молодих музикантів «Євробачення – 2008».

 

Як повідомляє прес-служба НТКУ, під час національного відбору журі прослухає конкурсантів та визначить переможця, який представить Україну в Австрії у травні. Перший Національний здійснюватиме повний запис події.

 

Участь у Конкурсі молодих музикантів «Євробачення-2008» Україна братиме вперше. Півфінал конкурсу відбудеться 4-5 травня 2008 року на сцені «Театер ан дер В’єн» («Theater an der Wien») у Відні, а Фінал – 9 травня 2008 року, який стане відкриттям «Віденських Святкових Тижнів 2008 року» («Wiener Festwochen 2008»).

 

Національний відбір на участь у Конкурсі молодих музикантів «Євробачення – 2008» організовується та проводиться Національною телекомпанією України, як членом Європейської Мовної Спілки.

 

Склад журі, яке оцінюватиме учасників національного відбору:

* Олена Загороднюк – голова журі, директор ТО музичних та розважальних програм НТКУ, заслужений діяч мистецтв України;

* Мирослав Скорик – член журі, композитор, народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка, кандидат мистецтвознавства, професор, член-кореспондент АМУ;

* Анатолій Баженов – член журі, скрипаль, народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, професор;

* Іван Кучер – член журі, віолончеліст, заслужений артист України, доцент НМАУ ім. П. Чайковського;

* Валерій Козлов – член журі, піаніст, заслужений артист України, професор НМАУ ім. П. Чайковського;

* Микола Аммосов – член журі, директор Дирекції фондових записів НРКУ, головний координатор проекту;

* Альбіна Бутук – член журі, музикознавець, ведуча музичних програм УР, шеф-редактор проекту.

 

Акредитація представників ЗМІ триває до 29 лютого 2008 до 17:00 за телефонами: 489-30-97, 481-08-40, 482-05-18.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17904
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду