23 лютого, перший Медіа-кіноклуб «На Сіновалі» - фоторепортаж

27 Лютого 2008
18463
27 Лютого 2008
10:37

23 лютого, перший Медіа-кіноклуб «На Сіновалі» - фоторепортаж

18463
23 лютого, перший Медіа-кіноклуб «На Сіновалі» - фоторепортаж
23 лютого Київська Медіа-профспілка спільно з Фондом ім. Фрідріха Еберта (Регіональне представництво в Україні та Білорусі) провели у київському ресторані «Сіновал» перший із серії заходів Медіа-кіноклуб «На Сіновалі» – показ фільму «Битва за свободу. Чехословаччина».
 
Активну участь у дискусії з журналістами  на теми: «Чеські реформи – чим не приклад Україні?», «Чи потрібен інтелектуал у політиці?» узяли перший секретар посольства Чехії, торгівельний радник пан Вацлав Рамбоусек, а також директор програм Школи політичної аналітики при Національному університеті «Києво-Могилянська Академія» Василь Яблонський, журналісти Єгор Соболєв, Юрій Луканов, Владислав Синяговський, Максим Буткевич, Роман Кабачій і Віталій Мороз.
 
Фоторепортаж із «Сіновалу» дивіться тут.
 
Наступний Медіа-Кіноклуб «На Сіновалі» відбудеться 8 березня, до Міжнародного дня прав жінок. Предметом дискусії і темою фільму буде рівна участь жінок у політиці в Україні. За акредитацією та додатковою інформацією звертайтеся до: Ольги Веснянки, ukrvesna@online.ua, 8 050 334 66 04
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18463
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду