Під Мінськом знайдено мертвим журналіста В'ячеслава Ткача

26 Лютого 2008
8800
26 Лютого 2008
13:08

Під Мінськом знайдено мертвим журналіста В'ячеслава Ткача

8800
Під Мінськом знайдено мертвим журналіста В'ячеслава Ткача

Тіло кореспондента «Комсомольської правди в Білорусі» В'ячеслава Ткача знайдено під Мінськом. Про це повідомили «Інтерфакс-Україна» у понеділок в УВС Мінської області.

«Сьогодні Ткач знайдений повішеним у Мінському районі в лісовому масиві», – зазначили в УВС, додавши, що матеріали за даним фактом передані в прокуратуру.

Як повідомив старший слідчий прокуратури Мінського району Олександр Філонов, «за попередньою версією слідства, Ткач вчинив самогубство на ґрунті сімейно-побутових стосунків». 

«При огляді місця, де знайшли тіло Ткача, ознак боротьби і злочину не виявлено», – розповів слідчий. Він повідомив, що «тіло Ткача знайшла біля села Ждановичі під Мінськом жінка, яка вигулювала собаку». «Було встановлено, що минулої неділі Ткач пішов з дому», – додав слідчий.

 

Як розповіли в редакції «КП у Білорусії», Ткачу було 42 року, він пропрацював у газеті 10 років, був одним із перших журналістів, яких набрали в штат білоруської редакції «Комсомолки».

 

«Про всі найгучніші кримінальні події цих десяти років читачі дізнавалися від Славка. І це просто якась доля, що так само непросто і трагічно склалася його власна доля», – сказали в редакції. «Славчиним хоббі була кулінарія, і він би із задоволенням писав про секрети домашньої кухні, поділився б із читачами рецептами шашликів, але виконував справді чоловічу роботу», – зазначають колеги журналіста.

 

У «Комсомолці» повідомили, що останнім часом Ткач скаржився на здоров'я, зокрема, на серце.

 

Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду