Програма «За Вікнами» (СТБ) шукає журналістів

26 Лютого 2008
15785
26 Лютого 2008
10:12

Програма «За Вікнами» (СТБ) шукає журналістів

15785
Програма «За Вікнами» (СТБ) шукає журналістів
Проект «За Вікнами» (СТБ) запрошує на роботу журналістів-інвестигейторів.
 
Жанр - журналістське розслідування.
 
Основні вимоги - прагнення дотискати власне розслідування до кінця, загострене відчуття справедливості та бажання викривати негативні тенденції суспільства. Бажаний досвід роботи в жанрі та готовність працювати багато й натхненно.
 
Умови оплати - ставка + премія за високі рейтинги.
 
Резюме (CV), перелік можливих тем та зразки текстів надсилайте на zaviknamy@stb.ua
 
Не бажано вказувати теми на кшталт «Бездомні собаки», «Якість медицини» чи «Хабарництво в ДАІ».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15785
Теги:
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ирина
5806 дн. тому
(по-беларус ски передача - перадача, а одна моя знакомая называет это - педарачей) вот вы все и есть.......
Ирина
5806 дн. тому
все вы суки и проститутки, как и те, кто нами правит (к сожалению)
Ирина
5806 дн. тому
Интересно, кто ету передачу спонсирует, уж врядли вы бываете ГДЕ ВЫ ДОЛЖНЫ, ПО СВОЕЙ ГРОМОГЛАСНОСТИ БЫВАТЬ, и беседуете на те темы которые реально интересуют НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ирина
5806 дн. тому
Сколько можна мандеть, может пора и вопросы более серъезные решать?
Олена Солодоанікова
5890 дн. тому
"Від нас ніхто не тікав (окрім одного випадку, коли людина виявилася некомпетентною)" Ну-ну, не треба брехати, Богданчику. Особисто я навіть у заяві на звільнення написала,що іду через ""нездорову атмосферу в колективі". Я вже не стала розшифровувати, що її створив ти і окремі руді панянки. Мені пофігу, професіонал без роботи не залишиться. Але я ніколи не буду рекомендувати колегам працювати у вас, не зважаючи на те, що в цьому віваріі є і порядні люди. І це насамперед, керівництво проекту.
со стороны
5893 дн. тому
на счет "школы СТБ" молчали бы. А то смешно.. Какая может быть школа? если человек не умеет писАть - его не научишь. А такие преподаватели как у вас там некоторые, не будем переходить на личности - тихий ужас. Недаром от вас постоянно уходят со всех проектов. И не даром вы постоянно набираете кадры. Это мне и многим о чем-то уже говорит... Согласен и на счет хороших журналистов - они действительно при деле. Хотя бывают некоторые в стадии "смены работы" вот им полезна такая инфа.
Севастополец
5893 дн. тому
ИМХО, неплохой способ таскать людей из регионов. В Киеве-то все состоявшиеся при деле
Visla
5893 дн. тому
СТБ цинично провел практически полную ротацию штата, а теперь им все время людей подавай. Кроме новостей все стало хуже. Какой нормальный человек добровольно пойдет под топор. Еще вопрос: откуда в Украине возьмутся инвестигейреры? У нас слов таких не знают. Расследования - мертвый жанр, и не с молодым штатом его создавать. А хороших журналистов без работы или переквалифицировавшихся несколько сот только в Киеве. Например, где все те, кто ушел с того же СТБ? Как по мне, звездный час СТБ был, когда они показывали Евро-2000 и чемпионат Италии, а потом начались конвульсии.
Кутєпов
5894 дн. тому
У нас вистачає тем - їх більше, ніж достатньо. У нас не вистачає робочих рук. А стосовно "запрошень" журналістів... Усі толкові знайомі журналісти зайняті. На ринку не вистачає хороших кваліфікованих кадрів. Тому й працює "Школа СТБ". Ті, хто надсилає резюме, часто просто-напросто не доросли до дорослого формату. Від нас ніхто не тікав (окрім одного випадку, коли людина виявилася некомпетентною). Просто досі лишається недоукомплектованим штат журналістів.
5894 дн. тому
Богдан, ты ведь должен знать, что хорошего журналиста нужно приглашать а не "просить" скинуть резюме, темы, еще бы через кадровое агенство набирали бы. Да и на счет тем согласен. Какой достойный журналист сольет "свое" наработанное или задуманное?
Наблюдатель
5894 дн. тому
Там просто разбежались все уже, наверное. Вот теперь снимать некому и нечего. Итак в последнее время сначала урезали кол-во сюжетов и вообще ничего интересного не показывают. А код - это защита от спама. Типа программа не увидит картинку, а значит только человек сможет написать сообщение.
Цікаво
5894 дн. тому
Це безкоштовний збір ідей щодо можливих тем, так?:-) Ще одне - у всіх запитую, але зрозумілої відповіді ще ні від кого не отримав: а навіщо вводити код при відправці повідомлення? Та ще такий, що незрозуміло, що там написано?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду