«Інтер» покаже фільм власного виробництва пам’яті Борислава Брондукова

25 Лютого 2008
21927
25 Лютого 2008
16:55

«Інтер» покаже фільм власного виробництва пам’яті Борислава Брондукова

21927
«Інтер» покаже фільм власного виробництва пам’яті Борислава Брондукова
До 70-річчя з дня народження актора «Інтер» підготував документальний фільм «Борислав Брондуков. Первый после Чаплина» (студія «07 Продакшн») – повідомляє прес-служба телеканалу. Автор фільму – Іларіон Павлюк, режисер – Олексій Лябах.
 
Про Брондукова, його акторський талант і життя поза екраном розповідають близькі й знайомі майстра – друг, сценарист і кінодраматург Віктор Мережко, режисер Олександр Павловський, а також Валентин Ґафт, Лев Дуров, Олександр Панкратов-Чорний та багато інших.
 
Автор фільму Іларіон Павлюк зазначає, що намагався показати телеглядачам Брондукова таким, яким вони його не знали й не могли знати. За словами п. Павлюка творці стрічки мали за мету створити світлий і оптимістичний фільм, котрий би звучав не як реквієм, а як спогад про живу людину.
 
Відразу троє героїв картини, котрі давали інтерв’ю, не змовляючись відповіли, що крім Чарлі Чапліна можуть назвати тільки одного сумного коміка – Борислава Брондукова. Звідси й назва стрічки. Фільм вийде в ефір 28 лютого о 22:35.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду