29 лютого 2008 року відбудеться друге засідання Дискусійного клубу НАМ

25 Лютого 2008
21386
25 Лютого 2008
12:52

29 лютого 2008 року відбудеться друге засідання Дискусійного клубу НАМ

21386
29 лютого 2008 року відбудеться друге засідання Дискусійного клубу НАМ

За результатами першого засідання клубу, яке відбулося 31 січня 2008 року та було присвячене темі: «Реклама та передвиборна агітація: ознаки та критерії відмежування від інших видів інформації», учасники вирішили продовжити обговорення цієї проблеми.

 

В ході дискусії було запропоновано чотири основні підходи до відокремлення реклами та передвиборної агітації від інших видів інформації:

 

* за метою поширення інформації – просунення товару або спонукання до голосування (Ольга Большакова та Денис Ковриженко);

* за ознакою оплатності поширення інформації (Ірина Городецькі);

* шляхом узгодження норм законодавства про рекламу із законодавством про захист прав споживачів (Тетяна Котюжинська);

* шляхом дерегулювання законодавства про рекламу та застосування ринкових механізмів обмеження кількості реклами (Тетяна Фоміна).

 

Друге засідання відбудеться 29 лютого 2008 року.

Завантажити презентації за результатами першого засідання можна тут:

Презентація 1

Презентація 2

 

Засідання Дискусійного клубу планується проводити кожного останнього четверга місяця з 16-00 до 18-00 у приміщенні Міжнародного Фонду «Відродження» за адресою: м. Київ, вул. Артема, 46, зал засідань. За додатковою інформацією можна звертатися до керівника Центру законодавчих ініціатив Ольги Большакової за тел. (044) 254 55 56 або e-mail: bolshakova@nam.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду