Перший національний покаже документальний серіал «НАТО: свій чи чужий?» у прайм-тайм

18 Лютого 2008
23391
18 Лютого 2008
12:28

Перший національний покаже документальний серіал «НАТО: свій чи чужий?» у прайм-тайм

23391
Перший національний покаже документальний серіал «НАТО: свій чи чужий?» у прайм-тайм
19 лютого о 22.05 Перший національний розпочинає трансляцію десятисерійного документального фільму «НАТО: свій чи чужий?» режисера Вадима Кастеллі, знятого  за сценарієм журналістів Юрія Луканова і Вероніки Маковій. 
 
«Детектор медіа» вже розповідала своїм читачам про цю стрічку, заради створення якої телевізійна група медіа-центру «Розмай» проїхала п`ятнадцятьма  країнами членами Північно-атлантичного альянсу Польщі, Литві, Латвії, Естонії, Швеції, Німеччині, Голландії, Бельгії, Англії, Франції, Італії, Словенії, Угорщині, Словаччині, Румунії. До складу групи увійшли також журналісти телеканалу «1+1» та Радіо «Ера».
 
Раніше фільм уже демонструвався в ефірі телеканалу  «1+1» улітку 2007 року, але - уночі. «Таке тривале зволікання з цією гарячою темою свідчить про важку політичну боротьбу, яка триває навколо цієї теми, - каже Вадим Кастеллі. – НАТО стає вічною темою, як любов і ненависть. Але інтерес до цієї теми чимдалі більше зростає, тому я не сумніваюсь, що наш фільм ставатиме дедалі більш запитаним. Він уже йде на низці регіональних каналів, а на прохання телеканалів низки східних і південних областей ми зробили російськомовну версію».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23391
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
КУМА
5883 дн. тому
НАРЕШТІ!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду