Антимонопольний комітет рекомендував «Волі» поки що не відключати аналогове мовлення

5 Лютого 2008
32385
5 Лютого 2008
12:41

Антимонопольний комітет рекомендував «Волі» поки що не відключати аналогове мовлення

32385
Антимонопольний комітет рекомендував «Волі» поки що не відключати аналогове мовлення
Київське міське територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ЗАТ «Воля-Кабель» утриматися від припинення надання послуг аналогового телебачення до проведення з абонентами відповідної роз’яснювальної роботи. Про це йдеться в офіційному повідомленні АМКУ.
 
Разом із цим, аби детально дослідити ситуацію з переходом на цифрову технологію надання послуг кабельного телебачення, орган Комітету надіслав кабельному оператору офіційний запит. Впродовж десяти днів компанія має надати інформацію щодо етапності переходу на цифрове телебачення та особливостей технологічної сторони цього процесу.
 
Комітет детально проаналізує зазначені матеріали на предмет дотримання компанією вимог конкуренційного законодавства.
 
«Оскільки ринок доступу до телепрограм є соціально вагомим, Антимонопольний комітет ретельно відстежує випадки зловживання ринковою владою на ньому і жорстко їх припиняє. Проте хотілося б спостерігати більш чітку і послідовну позицію основного регулятора — Нацради з питань телебачення та радіомовлення, на яку законодавством покладені функції нагляду та регулювання у цій сфері», – зауважив Голова Комітету Олексій Костусєв.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32385
Читайте також
06.02.2008 11:44
Павел Курмачев, для «Детектор медіа»
28 101
04.02.2008 16:22
Евгений Моренцов, для «Детектор медіа»
26 688
30.01.2008 12:13
Сергей Бойко, президент компании «Воля»
28 412
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5896 дн. тому
Не знаю, що там дотримається "Воля", а в мене щойно вимкнули телевізор. Грозний дядя від Волі, назвав це все "модернізацією". Ви говоріть, а ми будем робити свою цифрову роботу. Товариші чиновники, може дамо людям вибір?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду