На «1+1» кількість регіональної реклами збільшиться вдвічі

1 Лютого 2008
32579
1 Лютого 2008
13:34

На «1+1» кількість регіональної реклами збільшиться вдвічі

32579
На «1+1» кількість регіональної реклами збільшиться вдвічі

З 3 до 6 хвилин на добу збільшено кількість рекламного часу, що продається в регіональному ефірі телеканалу «1+1».

«Цей крок був продиктований зростанням попиту на розміщення реклами з боку регіональних рекламодавців», – ідеться в офіційному повідомленні сейлз-хаусу Angel Media S.H. – ексклюзивного продавця регіональної реклами на «1+1».

Відомо, що досягнуті домовленості між «Angel Media S.H.» та компанією «Відео Інтернешнл – Пріоритет» набувають чинності з 1 лютого 2008 року.

Нагадаємо, що «Angel Media S.H.» володіє ексклюзивним правом на розміщення реклами в регіональних блоках телеканалу «Студія 1+1» у семи регіонах: Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Львові та Сімферополі. Також компанія продає в регіонах рекламні можливості Нового каналу. Сейлз-хаус «Відео Інтернешнл – Пріоритет» є ексклюзивним продавцем рекламного часу в національному ефірі «Студії 1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32579
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
убийца эфира
5927 дн. тому
мало того что закон О ТВ и РВ нарушают так ещё и в пресе об этом заявляют..... Куда смотрят Шевченко и Курус?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду