Російський депутат пропонує штрафувати за читання еротики у громадських місцях

28 Січня 2008
30051
28 Січня 2008
15:39

Російський депутат пропонує штрафувати за читання еротики у громадських місцях

30051
Російський депутат пропонує штрафувати за читання еротики у громадських місцях
У Росії можуть запровадити штрафи за читання еротичних журналів у громадських місцях, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на РИА «Новости». Відповідний законопроект був внесений у Державну думу 28 січня депутатом фракції «Единая Россия» Робертом Шлегелем.
 
Проект Закону про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення та закон про ЗМІ передбачає розмір штрафу за читання еротичних видань у громадських місцях від 500 до 1000 рублів (100-200 грн). Також штрафувати пропонують за перевезення таких журналів без непрозорої упаковки.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30051
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду