1 лютого команда програми «Світське життя» запускає новий інтернет-проект

28 Січня 2008
5768
28 Січня 2008
14:45

1 лютого команда програми «Світське життя» запускає новий інтернет-проект

5768
1  лютого команда програми «Світське життя» запускає новий інтернет-проект

Новий інтернет-проект «Портал Світського Життя» (www.svitske.tv) можна буде побачити в мережі з першого лютого.

 Як розповіла «Детектор медіа» креативний продюсер програми «Світське життя» Олеся Ногіна, програма триматиметься на трьох китах – найцікавіше відео зі світської хроніки, фотографії, зроблені папараці з команди «No comments», та редакторський блог, з якого можна докладніше дізнатися про закулісне життя програми.

 

Також на сайті будуть рубрики «Досьє світських персон» та «Глосарій», у якій можна буде знайти визначення «нових фундаментальних термінів», інформацію про міжнародні заходи та чітку класифікацію дрес-кодів.

 

«К сожалению, в нашей стране никто толком не знает, какие они бывают – ни организаторы, которые приглашают, ни гости», – вважає Олеся.

Крім того, з часом на порталі з’являться блоги культових або просто цікавих людей, яким є що розповісти.
 

«Детектор медіа»

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5768
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду