НАМ формує групу для поїздки на NAB Show (Лас Веґас, США)

28 Січня 2008
4574
28 Січня 2008
13:28

НАМ формує групу для поїздки на NAB Show (Лас Веґас, США)

4574
НАМ формує групу для поїздки на  NAB Show (Лас Веґас, США)
1 лютого Незалежна асоціація телерадіомовників починає формувати групу для подорожі до Лас-Вегасу на NAB Show.
 
З 14 по 17 квітня 2008 р. у Лас Веґасі (США) відбудеться щорічна виставка електронних медіа NAB Show. За 80 років свого існування NAB Show – найбільша в світі міжнародна медіавиставка, - набула статусу найавторитетнішої та найкориснішої події у галузі. Саме на NAB Show були вперше представлені цифрове відео, НD і багато інших революційних для галузі розробок.  

У 2007 році виставку відвідало більше 111 тисяч медіа- фахівців – топ-менеджерів, технічних спеціалістів, маркетологів, тощо; в ній взяли участь 1400 експонентів зі 130 країн світу. Традиційно організатором виставки виступає National Association of Broadcasters (США). 

Вітчизняні фахівці вперше відвідали Лас Веґас шість років тому, за підтримки американського уряду, Міжнародної громадської організації Internews та  Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ). 

Більш детальну інформацію щодо того, як потрапити до групи для поїздки до Лас Веґаса,  можна отримати за телефонами: (044) 254 55 56, 254 53 96. Контактна особа: Олена Дімітріаді.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4574
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду