«Агора Україна» запустила сервіс блогів з «Українською правдою»

16 Січня 2008
39790
16 Січня 2008
16:37

«Агора Україна» запустила сервіс блогів з «Українською правдою»

39790
«Агора Україна» запустила сервіс блогів з «Українською правдою»

Першим проектом, який запустила дочірня компанія «Агори» в Україні, стала платформа блогів. Повідомлення про це поширив сьогодні партнер компанії – видання «Українська правда». 

Як повідомляється, Blox.com.ua запроектовано як платформу, де будуть створюватися якісні та цікаві тематичні блоги. Користувачі можуть вести блоги, публікувати в них графічні елементи і відео-файли, мають безкоштовний доступ до розширеного текстового редактора та бази шаблонів, а також можливість розміщувати рекламу в блогах. Інтерфейс сервісу доступний чотирьома мовами: українською, російською, польською та англійською; нові користувачі можуть створювати блоги, отримавши запрошення від тих, хто вже користується сервісом. Найцікавіші блоги платформи будуть просуватися у співпраці з «Українською правдою». 

Blox.com.ua – це українська версія популярного польського сервісу Blox.pl. Польську платформу щомісяця відвідує понад два мільйони користувачів (Мегапанель PBI/Gemius, жовтень 2007 р.), а опубліковані на ній блоги вважаються найбільш впливовими та значущими у польській блогосфері.

«Агору Україна» створено в травні 2007 р. компанією Agora SA. До сфери діяльності української компанії належить видавнича та Інтернет-діяльність на території України.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
39790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду