Modern Times Group запустила телебачення високої чіткості

16 Січня 2008
13830
16 Січня 2008
14:33

Modern Times Group запустила телебачення високої чіткості

13830
Modern Times Group запустила телебачення високої чіткості

Про запуск телебачення високої чіткості HDTV оголосила Modern Times Group (МТG). Наразі на платформі платного телебачення Nordic Satellite виходять два телеканали преміум класу під брендом Viasat  - TV1000 HD и Viasat Sport HD.

 

Згодом до них може приєднатися National Geographic Channel HD. Viasat має намір поступово розширювати список телеканалів високої чіткості.

 

«В даний момент ми пропонуємо глядачам телеканали преміум-класу спортивної, документальної та кіно тематики у форматі підвищеної чіткості, - сказав Ханс-Хольгер Альбрехт, президент і виконавчий директор MTG. – Ми працювали над цим упродовж минулого року, коли вкладали інвестиції в платформу платного телебачення. Ми намагаємось запропонувати нашим передплатникам найбільш яскраве і високоякісне телебачення, що лише можливе у наш час».

 

Modern Times Group – провідний оператор платного телебачення в країнах Балтії. Компанія заснована в 1987році в Скандинавії. Володіє контрольним пакетом акцій російської CTC Media. Акції компанії котуються на Nordic Stock Exchange.


Телекомпанія Viasat створена в 1987 році. 100% її акцій належить шведській медіакорпорації Modern Times Group. Viasat повністю або частково належать 19 загальнодоступних телеканалів та 18 платних. Найбільш відомі з них – розважальні - Viasat Explorer, Viasat History, TV-1000 и TV-3.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду