Ганна Герман: ВР може проголосувати за кандидатуру Ігоря Куруса ще до зимових канікул

14 Січня 2008
23447
14 Січня 2008
22:04

Ганна Герман: ВР може проголосувати за кандидатуру Ігоря Куруса ще до зимових канікул

23447
Ганна Герман: ВР може проголосувати за кандидатуру Ігоря Куруса ще до зимових канікул
Голосування за кандидатуру на посаду голови Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення Ігоря Куруса може відбутися ще до зимових канікул, повідомила «Детектор медіа» голова Комітету з питань свободи слова та інформації Ганна Герман. Що ж до самого кандидата, то вона не змогла його оцінити, тому що їй «нічого про нього не відомо».
 
Нині діючий голова Держтелерадіо Едуард Прутнік, який також є обраним народним депутатом (фракція Партії регіонів), у коментарі «ТК» зазначив, що багато чого його командою зроблено, але ще багато чого треба зробити, тому, якби йому запропонували залишитися на цій посаді, то він би залишився.
 
«Але це така справа, що при призначенні голови Держкомітету на першому місці політичний аспект, тому все в руках Бога. Ще треба, щоб за кандидатуру на посаду голови комітету проголосував парламент», - зазначив пан Прутнік. Щодо претендента, висунутого Кабміном, Едуард Прутнік сказав, що знає першого заступника голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ігоря Куруса як професіонала, але не захотів прогнозувати його шанси стати його наступником.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23447
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
NIK
5917 дн. тому
Странно, что Герман ничего о нем не знает. Наверное, это самое лестное, что можно было сказать.
viktor
5918 дн. тому
Курус и Прутник уже давно стали "любими друзями" и обо всем договорились. Апетиту Куруса в Нацсовете нечего делятью. Бюджет всего 25 лимонов, а в Гостелерадио - 720 лимонов. Если бы они еще выучили закон Ома, цены им не было бы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду