СТБ оголошує тендер на оновлення ефірного стилю та студії новин

10 Січня 2008
11451
10 Січня 2008
16:58

СТБ оголошує тендер на оновлення ефірного стилю та студії новин

11451
СТБ оголошує тендер на оновлення ефірного стилю та студії новин
Телеканал СТБ оголосив тендер на нове графічне оформлення етера і новий дизайн студії програми «Вікна-Новини», повідомив маркетинг-директор телеканалу Руслан Терещенко.  
 
За його словами, заявки на участь уже подали дизайнерські агентства UnitedSenses (Німеччина), Red Bee Media (Велика Британія), дизайн-студія Esse (Київ) і креатівне бюро Milk Creative Services (Київ). Ще не підтвердили свою участь в тендері студія «Шановіч дизайн» (Москва), агентства «Бабич дизайн» (Київ) і Avi Studio (Братислава). 
 
Бюджет тендеру складає $225 тис., замовлення включає розробку ідеї та втілення нового оформлення етера та студії «Вікон». 
 
Підсумки тендеру буде оголошено 1 березня. Оновлення заплановано на початок сезону 2008/2009.  
 
Нагадаємо, попереднього разу телеканал «переодягався» восені 2005 року. Тоді корпоративний «одяг» перефарбувався в теплі червоно-жовті тони з простим геометричним орнаментом. Ідея нинішнього ефірного стилю СТБ належить Маркусу Шмідту – відомому в Європі фахівцеві з телепромоушну (UnitedSenses).  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11451
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іра
5914 дн. тому
Не хочеш етерати - не етерай, а історію цього питання досліди, і буде видно, чи потім зможеш сказати - не хочу гавкати і етерати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
босс
5941 дн. тому
А як приємно чути про світлини на автівках і фільмування на літовищах!!! :-((
5942 дн. тому
Етера? Вони б ще "нов-гав" написали за цим дебульним правописом замість "ноу-хау". Я "гавкати" і "етерити" не хочу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду