Прес-служба ВР запровадила спрощений порядок отримання акредитаційних карток

10 Січня 2008
16835
10 Січня 2008
09:00

Прес-служба ВР запровадила спрощений порядок отримання акредитаційних карток

16835
Прес-служба ВР запровадила спрощений порядок отримання акредитаційних карток
На період з 14 по 31 січня 2008 року Прес-служба Верховної запроваджує спрощений порядок отримання акредитаційних карток. Про це йдеться у повідомленні на сайті ВР.
 
Таке рішення було прийнято у зв`язку з великою кількістю представників засобів масової інформації, які отримують акредитацію для висвітлення роботи другої-третьої сесій Верховної Ради України шостого скликання.
 
Редакціям ЗМІ надається можливість отримувати акредитаційні картки для співробітників, зазначених у заявках на акредитацію, згідно із довіреністю, оформленою на уповноважену особу і завіреною належним чином (бланк видання, печатка, підпис керівника ЗМІ).
 
31 січня 2008 року завершується акредитація на другу-третю сесії Верховної Ради України шостого скликання, а також видача акредитаційних карток журналістам і технічним працівникам засобів масової інформації. Акредитацію було розпочато 10 грудня 2007 року.
 
Заявки на отримання акредитаційних карток приймаються Прес-службою до 14 січня 2008 року. Для акредитації необхідно подати до Прес-служби (вул. Садова, 3-А, скринька для службової кореспонденції) заявку на ім´я керівника Прес-служби Апарату Верховної Ради України Шведової Вікторії Володимирівни.
 
Акредитаційні картки видаватимуться з 14 січня по 31 січня 2008 року (вул. Садова, 3-А, кімната № 1111, конт.тел. 255-28-32, Костилєва Наталія Олександрівна).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду