Олександр Мамут не запроваджуватиме цензури у LiveJournal

7 Січня 2008
6934
7 Січня 2008
08:58

Олександр Мамут не запроваджуватиме цензури у LiveJournal

6934
Олександр Мамут не запроваджуватиме цензури у LiveJournal
Новий власник всесвітньо відомого інтернет-сервісу LiveJournal, російський бізнесмен Олександр Мамут заявляє, що цензура блогів не входить в його плани, повідомляє УНІАН із посиланням на РІА “Новости”.
 

  За його словами, цензура не є прибутковою і цікавою справою, і у нього у будь-якому випадку, немає ресурсів для її здійснення.

 
47-річний бізнесмен має намір зберегти існуючі принципи політкоректності LiveJournal, проте планує використовувати інтернет-сервіс як майданчик для інших сфер свого бізнесу, витримуючи баланс між інтересами спільноти блоггерів і своїми бізнес-інтересами.
 
Сам Мамут зізнався, що не має особистої сторінки в LJ. На його думку, "блоготворчість" - доля тих, хто не може мовчати або ж справді може розповісти щось цікаве. Сам бізнесмен відносить себе до жодної з цих категорій.
 

 При цьому на Лондонській фондовій біржі торгуються акції металургійної компанії Oriel Resourses, яка належить Мамутові, а сам він має будинок у лондонському районі Кенсінгтон і середземноморську яхту. Журнал "Форбс" оцінив його статок у 950 мільйонів доларів.

 
 
На початку грудня 2007 року було офіційно оголошено, російська компанія "СУП", яка належить Мамуту і до цього рік управляла російськомовним сегментом LiveJournal, за неназвану суму придбала у американської компанії Six Apart весь інтернет-сервіс.
 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду