Директором з перспективного програмування каналу ТЕТ стала Наталія Цвілій

4 Січня 2008
26862
4 Січня 2008
15:06

Директором з перспективного програмування каналу ТЕТ стала Наталія Цвілій

26862
Директором з перспективного програмування каналу ТЕТ стала Наталія Цвілій
Наталію Цвілій призначено на посаду директора з перспективного програмування телекомпанії ТЕТ, повідомляє прес-служба каналу.
 
У серпні 2005 – травні 2007 рр. Наталія Цвілій (Гнатенко) працювала в телекомпанії ТЕТ на посаді менеджера з закупівлі програмного продукту. У травні 2007 року перейшла на роботу до ВАТ «Телекомпанія «ТОНІС», де обіймала посаду заступника генерального продюсера з програмування. До її обов’язків входило стратегічне планування розвитку концепції телеканалу та забезпечення  його новим програмним продуктом. 
 
У 2000 – 2005 рр. пані Цвілій працювала керівником групи документарного оформлення закупівель і менеджером з кінозакупівель ЗАТ «ММЦ – СТБ». Має досвід роботи в агенції зі зв’язків з громадськістю. 
 
Після повернення на ТЕТ Наталія Цвілій відповідатиме за створення перспективної сітки мовлення ТЕТу, аналіз вітчизняного та зарубіжного телевізійних ринків, моніторинг надходжень на ринок нового програмного продукту та його закупівлю для телеканалу. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26862
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду