Удмуртія готується перейти на цифрове мовлення

28 Грудня 2007
42519
28 Грудня 2007
11:46

Удмуртія готується перейти на цифрове мовлення

42519
Удмуртія готується перейти на цифрове мовлення
Удмуртська Республіка, яка є складовою частиною Російської Федерації, незабаром перейде на цифрове телерадіомовлення, повідомляє TV.net.ua. Про це повідомив міністр друку та інформації Удмуртської Республіки Сергій Васильєв.
 
За даними міністра, в Удмуртії зареєстровано 446 ЗМІ, з яких електронних – 113. В Удмуртії мовлять 13 російських телеканалів. Телевізійним мовленням охоплено 93% площі республіки; частка державних телекомпаній у загальній структурі становить 17%, муніципальних – 25%, недержавних – 58%. В Удмуртії працює 68 радіостанцій. ТРК «Удмуртія» посідає третє місце у рейтингу телеканалів у республіки.
 
Утім, кількість телемовників в Удмуртії скорочується. Наприкінці 2007 року у республіці закрилися дві телекомпанії – ТК «Арсенал» і ТК «Альва», а 29 грудня припинить своє існування телеканал ТВС.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
42519
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду