Костянтин Стогній переходить на ICTV

25 Грудня 2007
35797
25 Грудня 2007
21:59

Костянтин Стогній переходить на ICTV

35797
Костянтин Стогній переходить на ICTV
Як стало відомо «ТК» із власних джерел, ведучий телеканалу «Інтер» («Чергова камера») і головний редактор студії кримінальних програм («Інтер») Костянтин Стогній у 2008 році зустрічатиметься з телеглядачами на каналі ICTV.
 
Пан Стогній цю інформацію ані підтвердив, ані заперечив. Таким же коментарем обмежилася і прес-служба телеканалу ICTV.
 
Однак уникання коментарів та офіційних оголошень, на думку «ТК», пояснюється не так непевністю самої інформації, як професійною етикою: у Костянтина Стогнія є ще контрактні зобов’язання перед «Інтером», зокрема й ті, що він ще має з’явитися в новорічних програмах каналу як обличчя «Інтера».
 
Костянтин Стогній народився 16 серпня 1968 року в Києві. Закінчив факультет журналістики Київського державного університету імені Тараса Шевченка. У 1994 році розпочав службу в центральному апараті МВС України, а через два роки перейшов на оперативну роботу в карний розшук. На телеканалі «Інтер» – з 1998 року. З грудня 2006 року полковник міліції Костянтин Стогній працював начальником департаменту зв’язків з громадськістю МВС України.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35797
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Социс
5960 дн. тому
Стогний- реально хорошее приобретение. И если бы Интер думали продавать, то со Стогнием можно продать миллионов на 50-70 дороже. Где же тут собака порылась? Может АСТВ готовят к продаже? Ничего такого никто не слышал? Флудерастов типа Васи - не беспокоиться.
щука
5964 дн. тому
васятко, будь другом, підкажи, де ще про стогнія почитати, хоч якийсь гіперлінк кинь, пліз. а то цікаво - що люди говорять?
Васья
5964 дн. тому
ПСИХиАТР, скромнее надо быть и внимательнее. Так кто там совмещает и что?!? Наверное не службу с "Интером" а наоборот. Уж больно складно поёшь, сладкоголосый ты наш!. А может ИСЧО и ладошки СТОгния кормишСИ??? ;-) Почитай отзывы на инфу о данном суперпереходе на других сайтах...
Любопытная
5964 дн. тому
Из стареньких "интеровских" ведущих остался только Вовочка 95 квартал. Ставлю 100 дол. что до конца 2008 г. и он убежит от безлюдной.
психиатр
5965 дн. тому
вася, спокойно. Дышим: раз-два-три.... и повтор. А теперь внимательно читаем Закон. Особенно раздел где можно совмещать службу с ТВОРЧЕСКОЙ и преподавательской работой. И не надо так нервничать.... Ну, неудачник ты по жизни, так что ж умереть от невроза?! Пусть себе смышленые и талантливые идут своей дорогой, а такие как ты спокойно посидят на обочине. Надо беречь здоровье для своей семьи! Хотя... у таких наверное и в семье сплошные неудачи...
Васья с водокачки
5965 дн. тому
Куда он , мля, переходит? Да его просто Ср - ными тряпками гонят с "Интера". Да и на ICTV он вряд ли долго задержиться - у него просто земля под ногами в МВД горит - Луцик ему уж точно не простит басни о том, как, мол, заставлял СТОгния пиарить себя во время предидущего захода в Минвнутреннихдел. А без той базы МВДэшной он Богутскому сильно снился. Да и менты, думаю, разберуться в том, на каком основании СТОгний одним задом сидел в госстурктуре и на коммерческом канале. Коррупционным данное деяние не назовёшь, т.к. менты не госслужащие, а вот злоупотребление служебным положением - на все сто. Пусть службе внутренней безопасности СТОгний пояснит, как полковник милиции может не просто сотрудничать, а ВОЗГЛАВЛЯТЬ на протяжении ряда лет целую студию программ на телеканале??? Или это была "ОБЩЕСТВЕННАЯ НАГРУЗКА"? А может, в мусарне у всех уже повылазило??? Да и на оперативной работе СТОгний никогда не был, а в киевском главке только числился, реально "работая" на "Интере". Вот такой он северный олень в погонах, точнее - реальный мент!
psevdonim
5965 дн. тому
Аякже, ось тільки за Савіка ІСТВ трималося, а Стогнію на Інтері вже давно показували на двері.
anonim:)
5965 дн. тому
Наш отвєт Чемберлену, або ICTVшна відповідь Інтеру за Савіка!;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду