У Москві заарештували дочку Шендеровича

24 Грудня 2007
29979
24 Грудня 2007
13:01

У Москві заарештували дочку Шендеровича

29979
У Москві заарештували дочку Шендеровича

Журналіст Віктор Шендерович має намір "законним чином" добиватися покарання судді, яка винесла ухвалу про арешт його дочки і ще трьох свідків у справі про пікет в захист Олега Козловського. "Як мінімум, такого суддю треба звільняти, позбавляти права вершити долі інших людей, - відзначив він в прямому ефірі "Эхо Москвы"- Я вважаю, що в "обезьяннике" повинна сидіти вона, а не затримані, і постараюся цим зайнятися".

Шендерович також розповів, що його дочка і її товариші, затримані напередодні "за нецензурну образу суду", до цих пір знаходиться у ВВС "Тверское". "Зараз вирішують, вести їх до суду чи до слідчого, оскільки у них виписані повістки на один час", - відмітив журналіст. За його словами, складається враження, що "після того, як ця справа одержала деякий розголос, після того, як у ВВС півночі провів член Громадської палати Миколи Сванідзе, його намагаються спустити на гальмах". "Я сподіваюся, що все закінчиться добре", - відзначив Шендерович.

Журналіст додав, що у четвер, 27 грудня, в Тверському суді відбудеться розгляд його справи - за звинуваченням у несанкціонованому пікеті на захист Гарі Каспарова.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29979
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду