В рамках відкриття виставки «Книжкові контракти» пройде брифінг голови Держкомтелерадіо

18 Грудня 2007
18786
18 Грудня 2007
11:45

В рамках відкриття виставки «Книжкові контракти» пройде брифінг голови Держкомтелерадіо

18786
В рамках відкриття виставки «Книжкові контракти» пройде брифінг голови Держкомтелерадіо

Урочисте відкриття Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку «Книжкові контракти» відбудеться 19 грудня о 12.00 у Центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». До участі запрошені перші особи держави. Організатор заходу – Держкомтелерадіо України.

 

Виставка-ярмарок триватиме з 19 по 22 грудня. Участь у ній братимуть 150 вітчизняних видавництв, до проведення в рамках виставки заявлено близько 80 різних заходів (культурно-мистецькі акції, презентації нових видань, зустрічі читачів з письменниками, автограф-сесії авторів).

 

На честь Дня Святого Миколая значна частина подій 19 грудня, в перший день виставки, буде присвячена дитячій літературі.

 

Брифінг Голови Держкомтелерадіо Едуарда Прутніка з нагоди відкриття «Книжкових контрактів» розпочнеться о 13.00 у Прес-центрі «Українського дому». Тривалість – 30 хв.

 

Акредитація журналістів 18 грудня за тел. 279-89-59 (відділ зв’язків зі ЗМІ та громадськістю), 278-26-07 (прес-служба) з 10.00 до 19.00 .

 

Контакти:

Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Держкомтелерадіо

тел: 279-89-59 e-mail: pr@comin.gov.ua

Прес-служба Держкомтелерадіо

тел: 278-26-07 e-mail: press@tvradio.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18786
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду