Перший національний запускає інформаційну програму «Прес-анонс»

4 Грудня 2007
34537
4 Грудня 2007
13:31

Перший національний запускає інформаційну програму «Прес-анонс»

34537
Перший національний запускає інформаційну програму «Прес-анонс»
Як повідомляє прес-служба Першого національного, з 4 грудня на телеканалі з’явиться нова інформаційна програма «Прес-анонс». З неї глядачі дізнаватимуться останню інформацію провідних українських видань.
 
Кожен випуск «Прес-анонса» складатиметься з коротких інформаційних повідомлень. Усі анонсовані публікації в програмі – це колаж найпопулярніших українських періодичних видань (газет та журналів). «Родзинкою програми будуть спеціальні титри, – зазначає прес-служба. – Окремо коротким рядком виноситимуться найсуттєвіші цитати та факти з текстів статей».
 
«Прес–анонс» транслюватиметься з вівторка по п’ятницю о 22.50. Повтор програми о 9.20.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34537
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
WSG
5960 дн. тому
Блл.. яка надсучасна та найсвіжіша концепція програми... На шару можу підкинути ідею - назвати програму "СексПрес анус", може хоч тоді підніметься ...(рейтинг УТ)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду