21 листопада – Всесвітній день телебачення

21 Листопада 2007
4265
21 Листопада 2007
12:00

21 листопада – Всесвітній день телебачення

4265
21 листопада – Всесвітній день телебачення
17 грудня 1996 року Генеральна Асамблея проголосила 21 листопада Всесвітнім днем телебачення на честь дати проведення першого Всесвітнього телевізійного форуму в Організації Об’єднаних Націй.
 
Державам було запропоновано відзначати цей день, обмінюючись телепрограмами, присвяченими таким проблемам як мир, безпека, економічний і соціальний розвиток і розширення культурного обміну.
 
Вітаємо всіх працівників телебачення з міжнародним професійним святом! Бажаємо подальших творчих успіхів і натхнення, злагоди у колективі та родині, а також цікавого та об’єктивного телеефіру для всіх нас!
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4265
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду