16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Вітаємо!

16 Листопада 2007
5257
16 Листопада 2007
09:19

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Вітаємо!

5257
16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Вітаємо!
16 листопада 1924 року запрацювала перша в Україні радіомовна станція. Сімдесяту річницю цієї дати Указом Президента України від 11 листопада 1994 року було оголошено першим Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку.
 
«Детектор медіа» щиро вітає з професійним святом усіх колег – радійників, телевізійників і зв’язківців! Напередодні нової ери цифрових медіа роль електронних ЗМІ у медіапросторі залишається провідною. З кожним роком в Україні виникає дедалі більше медіа, що прагнуть жити і працювати за цивілізованими правилами і стандартами, і ми вітаємо цю приємну тенденцію.
 
2004 року у День працівників радіо, телебачення і зв’язку журналісти влаштували в Києві біля телецентру на Мельникова, 42 акцію протесту, на якій розірвали символічні кайдани, зроблені з «темників».За кілька днів розпочалась Помаранчева революція, проте й тепер, незважаючи на популярне гасло «головне досягнення 2004 року – свобода слова», руки багатьох наших колег, на жаль, залишаються зв’язаними – вже іншими кайданами. Йдеться про кайдани комерційної та «корпоративної» цензури, непрофесіоналізму й недалекоглядності менеджерів і власників, недостатнього усвідомлення тієї соціальної відповідальності, яка лежить на всіх медіа і на кожному, хто працює у них. «Детектор медіа» - провідне українське друковане та Інтернет-видання про медіа - вже сьомий рік намагається допомогти журналістам усвідомити цю відповідальність, і сподівається, що разом у нас це вийде.
 
Нехай щастить!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5257
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5998 дн. тому
Как снег укутывает нагое тело земли, Как правда доносится из глубины миров, Как солнце лучистое мы видим вдали - так и вы будьте чистыми, чесными и... без понтов! ; )
Влад
5998 дн. тому
Зі святом, коллеги! Позитиву, творчих злетів і знаходити час трішки й відпочити!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду