Кіра Муратова і Sota Cinema Group знімають новий фільм в Одесі

11 Листопада 2007
28984
11 Листопада 2007
18:16

Кіра Муратова і Sota Cinema Group знімають новий фільм в Одесі

28984
Кіра Муратова і Sota Cinema Group знімають новий фільм в Одесі
В Одесі тривають зйомки нового фільму режисера Кіри Муратової «Мелодія для катеринки» («Мелодия для шарманки») за сценарієм київського драматурга Володимира Зуєва та самої Муратової. Фінансування, окрім компанії Sota Cinema Group, надає Міністерство культури і туризму України.
 
Дитячі ролі у фільмі, головними героями якого є брат і сестра, які втекли з дитячого будинку, виконують Олена Косюк та Роман Бурлака. «Дорослі» головні ролі – Рената Литвинова, Олег Табаков, Наталія Бузько, Ніна Русланова, Георгій Делієв.
 
Продюсер фільму – президент Sota Cinema Group Олег Кохан. Оператор-постановник – Володимир Панков, композитор – Валентин Сильвестров.
 
За словами Олега Кохана, співпраця компанії з Кірою Муратовою перетворюється на тривалий творчий проект. Раніше Sota Cinema Group із Муратовою зняли художні фільми «Лялька» і «Два в одному».
 
Зйомки проводитимуться в Одесі та Києві. Вихід фільму запланований у 2008 році.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28984
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду