Прутник замінив Томенка в наглядовій раді Нацрадіо

8 Листопада 2007
33473
8 Листопада 2007
16:58

Прутник замінив Томенка в наглядовій раді Нацрадіо

33473
Прутник замінив Томенка в наглядовій раді Нацрадіо

Кабінет Міністрів призначив голову Державного комітету з телебачення і радіомовлення Едуарда Прутника головою наглядової ради Національної радіокомпанії замість колишнього віце-прем’єр-міністра Миколи Томенка. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр Дмитро Табачник, передають «Українські новини».

«Головою наглядової ради став Прутник Едуард Анатолієвич», - сказав Табачник.

За його словами, уряд змінив склад наглядової ради.

«Внесли новий склад наглядової ради Національної радіокомпанії, тому що радіокомпанія не може бути без наглядової ради, хтось повинен приймати річні плани, дивитися план розвитку наступного року», - сказав віце-прем’єр.

Як повідомлялося, в червні 2005 року Кабмін затвердив склад наглядової ради Національної радіокомпанії, призначивши її головою Томенка.

У лютому 2004 Президент Леонід Кучма присвоїв Національній радіокомпанії України статус національної.

Національна радіокомпанія України мовить 94,5 годин на добу на трьох внутрішніх каналах і на зарубіжну аудиторію.

 

proUA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду