Юрій Стець покинув посаду генпродюсера 5 каналу

1 Листопада 2007
28801
1 Листопада 2007
13:45

Юрій Стець покинув посаду генпродюсера 5 каналу

28801
Юрій Стець покинув посаду генпродюсера 5 каналу
Генеральний продюсер 5 каналу Юрій Стець покинув цю посаду у зв’язку з обранням народним депутатом і закликає колег-депутатів до аналогічного кроку, повідомляє прес-служба каналу.
 
Нагадаємо, Юрій Стець був обраний до Верховної Ради за списком блоку «Наша Україна – Народна Самооборона». Згідно з пунктом 2 статті 97 Закону «Про вибори народних депутатів України», обраний народним депутатом має звільнитися з посад, несумісних із депутатським мандатом, після офіційного оприлюднення результатів виборів.
 
Як заявив Генеральний директор каналу Іван Адамчук, на вакантну посаду генпродюсера претендують «відомі телевізійні менеджери».
 
Разом із тим, керівництво 5 каналу запропонувало Юрію Стецю стати членом Громадської ради каналу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28801
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
aga
6017 дн. тому
а шож, верховна приймає навіть тих, кого наркодиспансер уже не потяне)))
Маня
6017 дн. тому
Уж не Катеринчук ли туда придет реализовывать нереализованное на нтн и сити?
Nik
6017 дн. тому
2 колишній А что на пятом канале они в политику не играли? :) график показателей 5го канала прямо отображает политические реалии нашей страны... т.е. где всплеск политических событий - рост рейтинга пятого...
колишній
6017 дн. тому
Погралися у ТБ, пограймося тепер у політику!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду