На СТБ стартує російський серіал «Заповіт Леніна»

30 Жовтня 2007
27115
30 Жовтня 2007
17:16

На СТБ стартує російський серіал «Заповіт Леніна»

27115
На СТБ стартує російський серіал «Заповіт Леніна»
6 листопада на каналі СТБ стартує російський 12-серійний телесеріал «Заповіт Леніна», знятий за мотивами «Колимських записок» Варлама Шаламова та присвячений столітньому ювілею останнього.
 
Серіал виробництва кінокомпанії «МакДос» і кіностудії «Еталон-Фільм»  демонструватимуть у вівторок, середу і четвер о 22.25. Режисер-постановник Микола Досталь, автори сценарію Юрій Арабов та Олег Сироткін, оператор-постановник Алігер Хамідходжаєв, композитор Олексій Шелигін. Бюджет картини, як повідомляє прес-служба каналу, становив близько 3,5 млн доларів США. Прем'єрний показ пройшов на каналі «Россия» у червні цього року.
 
У ролях Володимир Капустін (у ролі самого Варлама Шаламова), Олександр Трофимов, Тимофій Трибунцев, Олена Лядова, Ірина Муравйова, Віталій Родін, Олена Лабутіна, Аліса Хазанова та інші.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27115
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду