24-27 жовтня у кінотеатрі «Київська Русь» - ІІІ «Кіноринок Молодість»

19 Жовтня 2007
35195
19 Жовтня 2007
17:12

24-27 жовтня у кінотеатрі «Київська Русь» - ІІІ «Кіноринок Молодість»

35195
24-27 жовтня у кінотеатрі «Київська Русь» - ІІІ «Кіноринок Молодість»
З 24 по 27 жовтня 2007 року у кінотеатрі «Київська Русь» (Київ) триватиме ІІІ Міжнародний «Кіноринок Молодість» - спільний проект Міжнародного кінофестивалю «Молодість» та «Кінофоруму України».
 
Програма кіноринку містить цілий спектр важливих для розвитку кіноіндустрії подій: роботу кіноринку; семінари; круглі столи та робочі засідання спеціалізованих асоціацій; бізнес-форуми; робочі презентації пакетів фільмів українських і зарубіжних дистриб'юторів і багато іншого. На презентаціях та кінопереглядах будуть присутні відомі режисери, популярні актори, продюсери та інші представники кіноеліти України та інших країн. Зацікавленість в участі виявили європейські правовласники (Баварія Філмз, Футура Філмз, Целлулоїд Філмз, Бак Філмз, МК-2 та інші), а також кіновиробники, власники кінотеатральних прав із країн колишнього СРСР (за партнерства російського «СОЮЗКіноринку»), дистриб'ютори і правовласники України.
 
В рамках кіноринку будуть представлені прем'єри «Stop Revolution» від творців фільму «Прорвемось!», кіноцикл «Еротична варта» (лауреат Каннського фестивалю), фільм-концерт «Зелений театр у Земфірі» від акторки та режисера Ренати Литвинової, фільм «Ада Роговцева: «Граю, літаю – живу!», присвячений ювілею актриси», комедія «Пушкен», мелодрама «Червоні перли кохання» від режисера Андреса Пуустусмаа та інші.
 
Додаткова інформація на сайті www.kinoforum.com.ua
 
На фото – Андрій Різоль, генеральний продюсер «Кінофоруму Україна» та «Кіноринку Молодість»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду