Анатолій Векслярський: «Жоден з бюджетів моїх програм не був підписаний»

18 Жовтня 2007
26939
18 Жовтня 2007
12:08

Анатолій Векслярський: «Жоден з бюджетів моїх програм не був підписаний»

26939
Анатолій Векслярський: «Жоден з бюджетів моїх програм не був підписаний»
Анатолій Векслярський (DJ Толя) прокоментував «Детектор медіа» причини та обставини свого звільнення з каналу ТОНІС. Як уже повідомляла «Детектор медіа», Анатолій Векслярський збирається покинути канал, а в.о. голови правління каналу Дмитро Тузов підтвердив, що це питання буде винесено на засідання наглядової ради, та негативно оцінив якість роботи керівника музичних проектів.
 
«Вчора я написав заяву про звільнення. По-перше, тому, що зараз на каналі немає людини, яка буде ним займатись. Коли така людина знайдеться і в неі виникне бажання співпрацювати зі мною, я з радістю повернусь. По-друге мене на роботу запрошував на ТОНІС Микола Княжицький, і з ним у мене були всі домовленості. Я розумію його, він знає кого взяв на роботу. В своєму інтерв`ю він сказав: «На посаду редактора музичних програм ми взяли Анатолія Вексклярського. Це означає, що на каналі  з`явиться неформатна музика», - розповів він.
 
Також він зауважив, що Дмитро Тузов не може давати оцінку його роботі: «Лише один раз ми співпрацювали з ним. Це було під час  телемарафону і повтору іноземного телешоу "Жива Земля". Я робив для цього марафону сюжети, домовлявся про техніку і був співведучим із Дмитром Тузовим. Я займався музичною частиною, він - новинною. Не думаю, що в нього можуть бути погані відгуки про мою роботу. Про все інше йому не відомо тому, що над моїми проектами я працював з виконавчим продюсером Анжелою Захаровою та генеральним продюсером Олегом Гаренчаром». 
 
Спочатку Анатолій мав робити три проекти, з яких пізніше залишилося два – зокрема, програма, в якій з’являлася б найцікавіша музика з усіх куточків світу.
 
«До того ж,  я мав зробити підбірку найкращих світових музичних шоу і закупити їх для трансляції на ТОНІСі. Під час ефіру до студіі каналу знов приходили б українські музиканти, з якими ми мали обговорювати те, що побачили, і порівнювати це з місцевими реаліями. Підбірку було зроблено, але купувати їх і досі ніхто не збирається. Ще один мій проект - «ДжемІкс», який ще може пам`ятають глядачі українського телебачення. Він став  би візуалізацією «Місячних трАНбонів» на Гала-радіо. До мене  у студію приходили гості - музиканти, що вміють грати наживо. Програма мала бути інтерактивною із підключенням Інтернету та телефону. Першими гостями мали бути Катя Чілі, Естетік Ед`юкейшн, Бумбокс та інші. Віктор Придувалов був готовий працювати режисером (безкоштовно), Юрій Канатовський – працювати випусковим (безкоштовно), Ярослав Рево - безкоштовно продовжити розпочату справу. Знайомі оператори за «пілот» із мене грошей не просили. Звук в обмін на рекламу ставила компанія Ріал мьюзік. І навіть Стас Кушпітовський (Зінтеко) був зацікавлений в появі «Джем ікса». Хоча я глибоко переконаний :), що безкоштовно телебачення робити не треба. Безкоштовно треба допомагати людям, що не можуть самі чогось зробити(старим, дітям, інвалідам)», - каже Анатолій.
 
За його словами, він не отримав фінансування на створення жодного зі своїх проектів: «У бюджетах, які ми склали з Андрієм Слободяном, який звільнився раніше, а потім - із новим виконавчим продюсером Анжелою Захаровою, був зазначений штат для створення моїх проектів + кошти на створення програм. За півроку мені не надали жодного помічника.  Зі слів колишнього генерального продюсера Олега Гаренчара я знаю, що жодна з зустрічей з кампанією, що керує ТОНІСом, не закінчилась підписанням бюджетів. Хто може робити телебачення без грошей? Може сільскі клуби :)».
 
«ТК» готова оприлюднити позицію власника та керівництва каналу ТОНІС із цього питання.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26939
Читайте також
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 918
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 945
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Kubik
6030 дн. тому
Как же вы все хорошо говорите!!!!! И стрелки переводите... Что же за такую команду привели,что ничего решить не может. Всё было гуд до Вас, а как пришли - все какашки! Благодари Княжицкого за -хорошо- организованную работу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду