20 жовтня – урочисте відкриття 37-го кінофестивалю «Молодість» (+програма)

18 Жовтня 2007
29269
18 Жовтня 2007
11:25

20 жовтня – урочисте відкриття 37-го кінофестивалю «Молодість» (+програма)

29269
20 жовтня – урочисте відкриття 37-го кінофестивалю «Молодість» (+програма)

20 жовтня розпочинається 37-ий Київський міжнародний  кінофестиваль «Молодість» Урочисте відкриття Фестивалю відбудеться в Національному палаці «Україна». Більшість конкурсних та позаконкурсних показів демонструватимуться в кінотеатрі «Київ», який стане Фестивальним центром.

 

 

 

Цього року в конкурсній програмі 25 студентських, 24  короткометражних та  13 повнометражних кінофільмів. Головою журі кінофестивалю є іранський режисер, сценарист та актор Мохсен Махмальбаф. Також до складу журі увійшли директор Вільнюського кінофестивалю Гражина Арліцкайте (Литва), генеральний директор компанії «Фільмотехнік» Анатолій Кокуш (Україна), президент компанії StudioCanal Фредерік Зіхлер (Франція) директор Берлінського кінофестивалю (з 1980 по 2001рр.), та Венеціанського кінофестивалю (у 2002-2003рр.) Морітц де Хадельн (Швейцарія).

 

Цього року в рамках кінофестивалю Молодість очікується презентація книжок «Олександр Довженко: загибель богів» Сергія Тримбача та «Андрій Тарковський, в об’єктиві Олександра Антипенка» Олександра Антипенка, а також фотовиставки Ізабель Юппер та Ади Роговцевої.

 

 

 

Також у рамках кінофестивалю з 24 по 27 жовтня пройде ІІI Український Міжнародний «Кіноринок Молодість», який є спільним проектом двох українських форумів кіно - Міжнародного Кінофестивалю «Молодість» і кінофоруму «Україна», що проводиться при підтримці Міністерства культури і туризму України, Асоціації «Сприяння розвитку кінематографу в Україні» і «Асоціації продюсерів України». За інформацією оргкомітету зацікавленість в участі на кіноринку виявили чимало європейських правовласників, а також кіновиробники, власники кінотеатральних прав країн СНД, дистриб’ютори і правовласники України.

 

 

 

На «Кіноринку Молодість» працюватимуть і представники українських телеканалів. Вони представлять свої телепродукти, а також будуть переглядати і відбирати кінофільми для українського телеефіру 2008 року.

 

 

 

Більше інформації про фестиваль – на сайті http://www.molodist.com/ .

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду