Харківська міськрада виграла суд проти газети «Городской дозор»

4 Жовтня 2007
26259
4 Жовтня 2007
17:34

Харківська міськрада виграла суд проти газети «Городской дозор»

26259
Харківська міськрада виграла суд проти газети «Городской дозор»

27 вересня відбулося судове засідання Київського районного суду, під час якого було розглянуто позов Харківської міської ради до Іноземного підприємства «Міська варта», редакції газети «Городской дозор» про встановлення факту розповсюдження відомостей, що не відповідають дійсності, та спонукання до спростування цих відомостей, повідомляє «Сеть экстренного оповещения» з посиланням на сайт Харківської міськради.

Як зазначається, мова йдеться про надрукувану газетою «Городской дозор» від 7-13 квітня 2007р. №13 (36) анонімну публікацію на стор. 5 під заголовком «Письмо в редакцию «Городской дозор» от инициативной группы сотрудников скорой и неотложной помощи г. Харкова», яка стосувалася незадовільного забезпечення працівників служби спецодягом та незаконних звільнень.

Повідомляється, що рішенням суду встановлено факт розповсюдження газетою у цій публікації відомостей, що не відповідають дійсності. Суд зобов'язав редакцію видання та головного редактора спростувати опубліковану інформацію протягом 7 днів з дня набрання рішенням суду законної сили «тим самим шрифтом на стор.5 під заголовком "Спростування відомостей, що не відповідають дійсності"».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26259
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ану
6047 дн. тому
http://www.jour.vsu.ru/archiv/editions/thesis/mai_2006_tesis.pdf
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду