У грудні розпочнуться зйомки нових «Секретних матеріалів»

30 Вересня 2007
20794
30 Вересня 2007
13:37

У грудні розпочнуться зйомки нових «Секретних матеріалів»

20794
У грудні розпочнуться зйомки нових «Секретних матеріалів»
Як повідомив в інтерв’ю американський актор Девід Духовни, у грудні цього року мають розпочатися зйомки другого повнометражного фільму «Секретні матеріали» (The X-Files), роботу над сценарієм для якого вже завершено.
 
Кінематографічне продовження популярного телесеріалу, що транслювався в американській мережі Fox з 1993 по 2002 рік, має розповісти про те, що сталося з героями телесаги після останньої серії дев’ятого сезону.
 
Участь в зйомках приймуть обидва головні актори «Секретних матеріалів» – Девід Духовни (Фокс Малдер) та Джилліан Андерсон (Дана Скаллі).
 
За попередніми повідомленнями, вихід другого фільму «Секретні матеріали» на кіноекрани був запланований на літо 2008 року.
 
Наразі в Україні серіал «Секретні матеріали» демонструє у вечірньому ефірі телеканал СТБ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20794
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду