БЮТ вимагатиме позбавити НТН ліцензії

28 Вересня 2007
32731
28 Вересня 2007
12:22

БЮТ вимагатиме позбавити НТН ліцензії

32731
БЮТ вимагатиме позбавити НТН ліцензії

Блок Юлії Тимошенко має намір невідкладно домагатися у судовому порядку скасування ліцензії на мовлення каналу НТН. Відповідне повідомлення розміщене на офіційному партійному сайті.

 

Як зазначається у повідомленні, приводом до такого кроку став показ на каналі фільму «Хрещена мати», який «ганьбить діяльність» блоку.

 

«Відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України» поширення брехливої інформації щодо учасників виборчого процесу забороняється. Порушення телевізійним каналом закону веде до втрати ліцензії на мовлення» - нагадує БЮТ.

 

У повідомленні стверджується, що всі телеканали країни були попереджені про «ймовірну інфомраційну диверсію» проти блоку.

 

Наразі БЮТ має намір невідкладно домагатися в судовому порядку скасування ліцензії на мовлення телеканалу НТН та інших електронних ЗМІ, які «обмінюють журналістську гідність на брудну готівку за політичне замовлення» (конкретний список або критерії визначення відсутні). Також згаданим повідомленням БЮТ звертається до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою негально розглянути інцидент, а до керівництва телеканалів – з проханням не продавати ефірний час для показу фільму, нагадуючи про криміналь відповідальність.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду