1 жовтня – онлайн-презентація 8-го конкурсу «Нові імена в рекламі» на РеклаМастері

27 Вересня 2007
27656
27 Вересня 2007
16:35

1 жовтня – онлайн-презентація 8-го конкурсу «Нові імена в рекламі» на РеклаМастері

27656
1 жовтня – онлайн-презентація 8-го конкурсу «Нові імена в рекламі» на РеклаМастері
1 жовтня на РеклаМастері відбудеться онлайн-презентація 8-го конкурсу соціальної реклами «Нові імена в рекламі», організатором якого є креативне агентство Adell Young & Rubicam. На запитання учасників і всіх, кому цікавий конкурс, відповідатиме Олександр Комаров, генеральний директор Adell Young & Rubicam.
 
Ставити запитання можна просто зараз - тут!
 
Нагадаємо, «Нові імена в рекламі» - перший конкурс соціальної реклами в Україні, який проводиться уже 8 років поспіль. Починаючи з 2000 року темами конкурсу були гострі соціальні проблеми українського суспільства: «У допомогу дитячому будинку «Берізка», «СНІД проти тебе», «Талант проти наркотиків», «Я – українець», «Самотність», «Природа бомжує» та «Open UA».
 
Мета конкурсу залишається незмінною – привернути увагу до актуальних соціально-значущих проблем в Україні, а також стимулювати зміни в поведінці суспільства щодо цих проблем. Участь у конкурсі безкоштовна і доступна для всіх молодих людей до 28 років. Роботи приймаються у 4 категоріях: «Принт», «Телевізійний ролик», «Радіоролик» та «Піар-стаття».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду