1 жовтня на «Інтері» - прем’єра серіалу «Приватне замовлення»

26 Вересня 2007
35608
26 Вересня 2007
12:33

1 жовтня на «Інтері» - прем’єра серіалу «Приватне замовлення»

35608
 1 жовтня на «Інтері» - прем’єра серіалу «Приватне замовлення»

1 жовтня на «Інтері» відбудеться прем’єра восьмисерійного фільму «Приватне замовлення» виробництва російської компанії GP, який демонструватиметься з понеділка по четвер о 21:30.  Автор сценарію – Олег Маловічко, режисер – Сергій Ткачов.

 

В головних ролях знялися Вікторія Ісакова, Богдан Ступка, Олександр Балуєв, Андрій Краско, Олексій Горбунов, Ірина Розанова та інші.  

 

Головна героїня фільму Марія Незорова – одна з найуспішніших жінок Росії, власниця мережі кінотеатрів, нічних клубів та торгівельних центрів. Але в один момент вона стає практично беззахисною. Анонім замовив популярному телеведучому підготувати серію скандальних репортажів про те, як Марії, простій дівчині з маленького містечка, вдалося зробити кар’єру.  

 

«Как страна за такое короткое время пришла к возникновению группы по-настоящему богатых людей? Чем заплачено за это богатство? Женская судьба, всегда остро отражающая перемены в истории, отвечает на эти вопросы с особым драматизмом. Героиня моего фильма хотела добиться успеха, чтобы ни от кого не зависеть, быть свободной и самой вершить свою судьбу. Но, начав движение наверх, Мария даже не подозревала, что её ждёт, когда она достигнет вершины», - говорить про свою роботу Сергій Ткачов. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду