27 вересня на «Інтері» - прем’єра документальної стрічки Олексія Бобровникова «Дракула та інші»

24 Вересня 2007
30628
24 Вересня 2007
17:33

27 вересня на «Інтері» - прем’єра документальної стрічки Олексія Бобровникова «Дракула та інші»

30628
27 вересня на «Інтері» - прем’єра документальної стрічки Олексія Бобровникова «Дракула та інші»

27 вересня о 22.35 на «Інтері» - прем’єра документального фільму власного виробництва «Дракула та інші». Автор стрічки – Олексій Бобровников, режисер - Богдан Коровченко. 

 

Герої цього фільму - люди, які так чи інакше пов’язали своє життя з потойбічними силами: екзорцист, який отримав подяку від офісу президента, румунський експерт із вампірів, який присвятив 30 років свого життя вивченню Дракули, дівчина-історик, яка працювала над темою привидів та відчула роздвоєння особистості.  

 

Автори  обіцяють, що у фільмі буде мало крові та літаючих простирадл, але багато фактів. Вони свідчать про те, що наші уявлення про надприродне виникають не на порожньому місці.  

 

«Всі люди, які присутні в нашому фільмі, до глибини душі вірять в те, що вони говорять. Вони – не збирачі легенд. Вони – свідки див», - каже Олексій Бобровников.

 

Про фільм Олексія Бобровникова «Віддані помсті», показаний «Інтером» нещодавно, «ТК» вже писала.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду