У Росії вручили головну телепремію – ТЭФИ-2007 – у категорії «Обличчя»

22 Вересня 2007
25729
22 Вересня 2007
11:55

У Росії вручили головну телепремію – ТЭФИ-2007 – у категорії «Обличчя»

25729
У Росії вручили головну телепремію – ТЭФИ-2007 – у категорії «Обличчя»

Програма «Анна Политковская. Последнее интервью» телекомпанії «Совершенно секретно» стала одним із переможців головної телевізійної премії Росії «ТЭФИ-2007», повідомляє Newsru.Com. Більшість із 21 члена журі віддали перевагу саме цій програмі у номінації «спеціальний репортаж, журналістське розслідування».

 

Церемонія нагородження лауреатів у категорії «Обличчя» пройшла 20 вересня у Державному центральному кіноконцертному залі «Россия» в Москві. 12 із 16 статуеток отримав «Первый канал».

 

Найкращим репортером визнано кореспондента програми «Вести недели» Сергія Пашкова за репортаж про громадянську війну в секторі  Ґаза. У номінації «Спеціальний проект» переміг «День Победы на Первом канале». У номінації «інформаційна програма» відзначено «Время», а ведуча цієї програми Катерина Андреєва визнана найкращою серед ведучих інформаційних программ. У номінації «Ведучий інформаційно-аналітичної програми» переміг Пьотр Толстой («Воскресное время», «Первый канал»).

 

Найкращим ток-шоу визнали програму Олександра Гордона «Закрытый показ», присвячена фільму «Зображаючи жертву». Найкращою ведучою ток-шоу стала Лоліта Мілявська, ведуча програми «Лоліта. Без комплексів». У номінації «Розважальна програма: гумор» також  перемогла програма «Первого канала» - «Вечер с Максимом Галкиным». Програма «Король ринга» перемогла в номінації «Розважальна програма: Гра». Іван Урґант із програмою «Цирк із зірками» визнаний найкращим ведучим розважальної програми.

 

У номінації «Розважальна програма: спосіб життя» перемогла програма Юлії Висоцької «Едим дома!» (НТВ). Крім того, вручено два спеціальних призи: один отримала програма «Взгляд», другий – ведучий програми «В мире животных» Микола Дроздов.

 

Newsru.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Newsru.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25729
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду