Google в Україні презентує проект оцифрування архівних версій українських наукових журналів

19 Вересня 2007
22361
19 Вересня 2007
16:20

Google в Україні презентує проект оцифрування архівних версій українських наукових журналів

22361
Google в Україні презентує проект оцифрування архівних версій українських наукових журналів

24 вересня, о 9.30 у конференц-залі «Міжнародного фонду "Відродження» (вул. Артема, 46) Крістіан ДіКарло, директор зі стратегічного партнерства Google, презентуватиме новий проект Google в Україні— оцифрування архівних версій українських наукових журналів, повідомляє МФ «Відродження».

 

Як зазначається у повідомленні, попри те, що багато видавців і організацій працюють над створенням онлайнових журнальних колекцій, досить багато наукових журналів все ще перебувають офлайн. Google пропонує видавцям програму безплатного архівного оцифрування журналів для створення і розширення доступу до онлайнових колекцій.

 

Мета цієї програми — зробити доступнішими архіви журнальних колекцій.

 

Організатори зустрічі — Google, Міжнародний фонд "Відродження" та eIFL.net запрошують до спілкування видавців і редакторів наукових журналів, а також журналістів.

 

Контактні особи:

Ірина Кучма: kuchma@irf.kiev.ua; або Дінара Чубарова, chubarova@irf.kiev.ua; Міжнародний фонд "Відродження", (044) 461-9500 (тел.), (044) 486-0166 (факс).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду