«Інтер» уклав мирову угоду з журналістами «Комерсант-Україна»

14 Вересня 2007
23504
14 Вересня 2007
14:14

«Інтер» уклав мирову угоду з журналістами «Комерсант-Україна»

23504
«Інтер» уклав мирову угоду з журналістами «Комерсант-Україна»

ТОВ «Український медіа-проект» повідомляє про  урегулювання судової суперечки  з ООО «Комерсант-Україна», журналістами Олегом Гавришем, Антоном Онуфрієнком та Віталієм Селіком шляхом укладення мирової угоди у справі щодо захисту ділової репутації і спростування недостовірної інформації.

За інформацією прес-служби телеканалу «Інтер», ТОВ «Український медіа-проект» відмовилося від подальшого судового розгляду та застосування будь-яких санкцій, переконавшись у тому, що стаття не мала замовного характеру, а видання було введене в оману сторонніми особами.

Ця мирова угода була затверджена 13 вересня ухвалою Печерського районного суду.

Раніше «ТК» повідомляла, що  ТОВ «Український медіа-проект» звернулося до суду з позовом про захист ділової репутації, спростування недостовірної інформації та стягнення моральної шкоди щодо публікації у газеті «Коммерсантъ» за 8 серпня 2007 року «Виталий Гайдук и Дмитрий Фирташ сыграли в ящик». Нагадаємо, українська газета «КоммерсантЪ» із посиланням на анонімні джерела повідомила, що власник Group DF і співвласник «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ разом із співвласником корпорації «Індустріальний союз Донбасу» Віталієм Гайдуком придбали контрольний пакет (61%) акцій АТЗТ «Українська незалежна телевізійна корпорація» (оператора каналу «Інтер»).

В той же час вчора «Україна кримінальна» оприлюднила результати журналістського розслідування щодо історії власності телеканалу «Інтер»,  які ставлять нові питання щодо реального власника «Інтера».

Зараз  «ТК» проводить власне дослідження.


ТОВ «Український медіа-проект» є власником 61% акцій АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація (телеканал «Інтер»), 90% ТОВ «Кіно-ТВ» (телеканал «Ентер-фільм»), 90% ТОВ «Музика-ТВ» (телеканал «Ентер-мьюзик», крім того до холдингу входять телеканали К1, К2, «Мегаспорт» та інші медіа-активи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23504
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бабло
6066 дн. тому
проблема то в том, что интеру пришлось бы показать настоящих владельцев...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду