На ICTV з’явиться проект журналістських розслідувань «Максимум в Україні» - спільний проект з російським НТВ

28 Серпня 2007
17163
28 Серпня 2007
18:47

На ICTV з’явиться проект журналістських розслідувань «Максимум в Україні» - спільний проект з російським НТВ

17163
На ICTV з’явиться проект журналістських розслідувань «Максимум в Україні» - спільний проект з російським НТВ

11 жовтня в ефірі ICTV стартує нова програма «Максимум в Україні», яка виходитиме щочетверга о 21:40. Цей проект є українською версією російської програми «Максимум» (канал НТВ).  

 

«Над новою програмою на  ICTV працюватиме колектив проекту «Факти тижня з Оксаною Соколовою», – коментує старт проекту Олександр Богуцький, генеральний директор телеканалу ICTV. – Він розширився за рахунок нових  професійних репортерів, режисерів та переріс в окремий відділ під шеф-редагуванням Віктора Варницького. Продюсером новоствореного «Відділу тижневих програм» стала Оксана Соколова. Місце ведучого «Максимум в Україні» посяде  один з кращих репортерів «Фактів тижня» Олександр Ільїних».  Про створення нової редакції у складі ICTV «ТК» уже повідомляла.

 

Як розповіла «Детектор медіа» Оксана Соколова, ідея зробити проект журналістських розслідувань у команди «Фактів тижня» була вже давно: «Спочатку мова йшла тільки про додаток до програми. Було багато сюжетів, котрі не потрапляли до програми через те, що за форматом або тематикою не підходили до підсумкового випуску новин. Потім ми вирішили робити окремий проект і довго шукали цікавий формат. Зараз програма «Максимум» є найбільш рейтинговою на НТВ». 

 

«Наше завдання - розкопати те, що інші намагаються приховати, – каже  Оксана, – Так, задля  з‘ясування істини, заради викриття чиїхось корисних інтересів інколи доведеться порпатися у «брудній білизні». «Максимум в Україні» – програма-шок! І ми очікуємо, що вона викличе максимум емоцій глядачів». 

 

За її словами, це буде спільний проект з НТВ, адже в програмі також будуть показувати російські сюжети: «Ми дуже горді своєї співпрацею з таким каналом. До того ж,  наші журналісти здатні робити розслідування такого ж високого рівня».

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17163
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду