Українсько-польський форум позивається до Національної ради за підтримки фонду «Відродження»

23 Серпня 2007
14629
23 Серпня 2007
11:58

Українсько-польський форум позивається до Національної ради за підтримки фонду «Відродження»

14629
Українсько-польський форум позивається до Національної ради за підтримки фонду «Відродження»

Міжнародна організація Українсько-польський форум звернулась до Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України та до суду щодо захисту честі, гідності та ділової репутації. Про це йдеться в заяві Форуму.

 

Приводом цих звернень стала заява голови Найціональної ради з питань телебаченнгя та радіомовлення Віталія Шевченка про його готовність перервати відпустку, щоб організувати роботу з прийому міжнародних спостерігачів на виборах в Україні. Українсько-польський форум наголошує на тому, що станом на 22 серпня робота місії міжнародних спостерігачів по вул. Прорізна, 2 повністю заблокована. Громадська організація звинувачує Віталія Шевченка в тому, що він не надав відповідні рахунки Українсько-польському форуму для сплати заборгованості за лютий-травень 2007 року у  сумі 1240 грн та розповсюджує заяви, які наносять шкоду честі, гідності та ділової репутації Форуму.

 

Правову допомогу міжнародній громадській організації Українсько-польський форум надасть МФ «Відродження».

 

Як уже неодноразово повідомляла «ТК», громадська організація «Українсько-польський форум» звинувачує Національну раду з питань телебачення та радіомовлення у захопленні приміщення і майна організації та протидії роботі міжнародних спостерігачів з країн Європейського Союзу,  Грузії, США,  Канади, Австралії, яких уже запросили  в Україну напередодні виборів.  

 

Нагадаємо, Міжнародна громадська організація «Українсько-польський форум» вимагає повернути їй приміщення на вулиці Прорізній, 2, яке на думку керівників організації, незаконно зайняла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення. Голова Нацради Віталій Шевченко ці звинувачення відкидає, наголошуючи на тому, що Форум не виконав свого зобов’язання, даного у березні 2006 року, до завершення виборів залишити приміщення.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14629
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду