24 – 27 жовтня пройде ІІI Український Міжнародний «Кіноринок Молодість»

24 Липня 2007
14362
24 Липня 2007
16:48

24 – 27 жовтня пройде ІІI Український Міжнародний «Кіноринок Молодість»

14362
24 – 27 жовтня пройде ІІI Український Міжнародний «Кіноринок Молодість»

З 24 по 27 жовтня 2007 року відбудеться ІІI Український Міжнародний «Кіноринок Молодість» в рамках 37-го Київського Міжнародного Кінофестивалю «Молодість».

Як повідомляє оргкомітет фестивалю, «Кіноринок Молодість» є спільним проектом двох найбільш авторитетних українських форумів кіно - Міжнародного Кінофестивалю «Молодість» і «Кінофорума Україна», що проводиться при активній підтримці Міністерства культури і туризму України, Асоціації «Сприяння розвитку кінематографу в Україні» і «Асоціації продюсерів України».

На даний момент проведені презентації «Кіноринку Молодість» на Канському, Берлінському та Сочинському Кінофестивалях. Зацікавленість в участі на кіноринку виявила велика кількість європейських правовласників, а також кіновиробники, власники кінотеатральних прав країн СНД, дистриб’ютори і правовласники України.

Планується, що на «Кіноринку Молодість» будуть працювати всі представники українських телеканалів. Вони представлять свої телепродукти, а також будуть переглядати і відбирати кінофільми для українського телеефіру 2008 року.

Програма «Кіноринку Молодість» включає: роботу кіноринку; постійні презентації і кіноперегляди фільмів учасників ринку; семінари; відкрите засідання Асоціації "Сприяння розвитку кінематографу в Україні" (очікується більш 100 юридичних осіб - активних учасників кіноіндустрії України); бізнес-форуми; робоче засідання "Асоціації продюсерів України" і ін.

Учасниками «Кіноринку Молодість» є власники кінотеатральних прав, телеканали, дистриб'юторські компанії, кінотеатральні мережі , кінотеатри, кінопреса, кінопродюсери, інвестори і підприємці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14362
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду