«Обоз» розповів, як обирав між «Мобільником» і «Мaбілою»

18 Липня 2007
16364
18 Липня 2007
14:46

«Обоз» розповів, як обирав між «Мобільником» і «Мaбілою»

16364
«Обоз» розповів, як обирав між «Мобільником» і «Мaбілою»

Інтернет-холдинг «ОБОЗ.ua» вважає придбання у компанії Creative Media Group інтернет-порталу «Мобильник» – одного із найбільших українських порталів мобільного зв’язку і техніки – своєю найуспішнішою угодою 2007 року. Про це сказав на прес-конференції 18 липня директор інтернет-холдингу Вадим Осадчий: «Тепер для нас відкриваються можливості пошуку нових тематичних ніш, зокрема це стосується сфери музики, нерухомості, формування свого власного відео-контенту» .

 

За його словами, метою угоди була присутність холдингу у сегменті  сайтів, присвячених мобільному зв’язку, а також збільшення рекламних площ. Керівництво холдингу сподівається закріпитися в трійці лідерів інтернет-ринку України і ще на один крок наблизитися до Bigmir Internet і UkrNet.

 

«Свого часу холдинг опинився перед вибором: з нуля створювати власні проекти, чи купувати готові, - розказує Вадим Осадчий. - Найбільш привабливими виявилися портали «Мaбіла» і «Мобильник». Врешті, згоди було досягнено саме з «Мобільником».

 

Представник Creative Media Group Антон Рубльовський вважає, що цей крок був закономірним: «Успішні проекти рано чи пізно перекупаються. Ця угода дасть нам можливість проінвестувати наші майбутні проекти».

 

Антон Рубльовський додав, що угода не потягне за собою значних кадрових змін. Вся команда Creative Media Group продовжить свою роботу в «Мобильнике». Керівником порталу стане Ігор Кулаков, який має значний досвід в інтернет-журналістиці.

 

Також Вадим Осадчий прокоментував звільнення колишнього шеф-редактора «ОБОЗ.ua» Олега Медвєдєва та його конфлікт з дирекцією холдингу: «Рішення про припинення співробітництва з Медведєвим було прийняте за згодою обох сторін. Тепер він перейшов в блок «Наша Україна», а саму посаду шеф-редактора було ліквідовано. Замість неї тепер функціонує Рада Директорів».

 

Галина Подмазко, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16364
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду