Кинопроекты Film.UA доступны на ДВД в комплекте с книгой-кинороманом

13 Липня 2007
17989
13 Липня 2007
16:50

Кинопроекты Film.UA доступны на ДВД в комплекте с книгой-кинороманом

17989
Кинопроекты Film.UA доступны на ДВД в комплекте с книгой-кинороманом

10 июня компания Film.UA Distribution заключила очередную сделку с телеканалом СТБ. Телеканалу были проданы эксклюзивные права на производство ДВД-дисков 13 премьерных фильмов кинокомпании Film.UA. Кроме того, при участии Film.UA Distribution была оформлена мерчандайз-сделка на публикацию кинороманов по сценариям кинопроектов Film.UA. Об этом сообщает пресс-служба Film.UA.

Напомним, что ранее, 2 апреля, телеканал СТБ и киногруппа Film.UA заключили первую на украинском телевизионном рынке «output deal». По условиям сделки, весь продукт, выпускаемый киногруппой на протяжении 2007 года в жанре tv-movie, считается проданным для показа в эфире телеканала «СТБ».

Как сообщается, новым пакетом из 13 фильмов украинского производства телеканал СТБ пополнит свою коллекцию «Кино СТБ». Предполагается, что распространение ДВД-дисков с премьерными фильмами будет осуществляться в пакете: ДВД + книга-кинороман.

Помимо сделки с телеканалом СТБ киногруппа Film.UA продала ДВД-права на часть фильмов из пакета Film.UA Distribution одному из крупнейших дистрибьюторов ДВД-продукции в Украине - «Фабрике кино». Фильмы кинокомпании уже сейчас продаются на ДВД в сети дистрибьюции «Фабрики кино».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17989
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду